Hoppa till innehåll

Vårt mål är att kunna erbjuda ett nästan heltäckande sortiment av hög- och mellanspänningsutrustning samt kontrollutrustning för elverk och industri.

Vi finns i Västerås och Halmstad. I Norge hittar Ni oss i Örsta.

Denna hemsida gäller endast Destin Components AB, men nedan en presentation av alla bolagen i gruppen.

 

Elkraftsprodukter till Sverige.

Genom Destin AB säljer vi högspänningsapparater, transformatorer, mellanspänningsutrustning och kontroll/skydds utrustning.

Vi har ett brett sortiment av högspänningsapparater och transformatorer för stationer och linjer till kraftverk, elverk, industri och järnväg. Vi har även smarta lösningar för landsbygdselektrifiering, smart grid, samt applikationer för mindre kraftverk. Försäljning och marknadsföring av elkraftprodukter till Europa  Vi arbetar med tillverkare i asien, främst Kina, och säljer deras elkraftprodukter direkt, eller via vårt försäljningsnätverk, till kunder i Europa.

Material för utomhus stationer/linjer/järnväg samt produkter för nätstationer och inomhusställverk.

Genom Destin Components AB säljer vi material till utomhusstationer (stål, klämmor, isolatorer, etc.) samt låg- och mellanspänningsutrustning till kiosker och ställverk.

Vi har ett heltäckande sortiment på isolatorer samt brett sortiment av annat material för utomhus stationer och linjer samt järnväg. Vi har ett lager i Halmstad av ventilavledare, isolatorer, klämmor, kondensatorer, m.m. Vi strävar efter att erbjuda ett heltäckande sortiment av material för utomhusställverk, linjer och järnväg. Vi erbjuder även produkter för inomhus ställverk och nätstationer som t.ex. relä, isolatorer och mättransformatorer upp till 24kV.

Elkraftprodukter och material till Norge

Genom Destin säljer vi högspänningsutrustning, mellanspänningsutrustning och material till ställverk och linjer(stål, isolatorer, etc.).

Vi har nyligen startat ett kontor i Norge. Norge investerar mycket inom högspänningsutrustning, genom kontoret så kan vi möta kunderna och vi kommer att erbjuda ett brett och konkurrenskraftigt sortiment av produkter.