Hoppa till innehåll

Vårt mål är att kunna erbjuda ett heltäckande sortiment av hög-, mellan- lågspänningsutrustning, ställverksmaterial samt kontrollutrustning för elverk och industri.

Vi finns i Västerås och Halmstad. I Norge hittar Ni oss i Örsta.

Denna hemsida gäller endast Destin Components AB, men nedan en kort presentation av alla bolagen i gruppen.

 

Elkraftsprodukter till Sverige.

Genom Destin säljer vi högspänningsapparater, transformatorer, mellanspänningsutrustning och kontroll/skydds utrustning.

Vi har ett brett sortiment av olika både högspänningsapparater och transformatorer 12 – 420kV, för stationer och linjer till kraftverk, elverk, industri och järnväg. Vi har även smarta lösningar för landsbygdselektrifiering, smart grid, samt applikationer för mindre kraftverk. Försäljning och marknadsföring av elkraftprodukter sker till främst Sverige men även till Norge, Finland och Danmark och för vissa produkter även övriga Europa.

Material för utomhus stationer/linjer/järnväg samt produkter för nätstationer och inomhusställverk.

Genom Destin Components säljer vi material till utomhusstationer (stål, klämmor, isolatorer, etc.) samt låg- och mellanspänningsutrustning till kiosker och ställverk.

Vi har ett heltäckande sortiment på isolatorer samt brett sortiment av annat material för utomhus stationer och linjer samt järnväg. Vi har ett lager i Halmstad av ventilavledare, isolatorer, klämmor, kondensatorer, m.m. Vi strävar efter att erbjuda ett heltäckande sortiment av material för utomhusställverk, linjer och järnväg. Vi erbjuder även produkter för inomhus ställverk och nätstationer som t.ex. relä, isolatorer och mättransformatorer upp till 24kV.

Elkraftprodukter och material till Norge

Genom Destin säljer vi högspänningsutrustning, mellanspänningsutrustning och material till ställverk och linjer (stål, isolatorer, etc.).

Vi har en mängd hög- och mellanspänningsprodukter samt material som gör att vi kan erbjuda ett brett och konkurrenskraftigt sortiment. Många av produkterna har betydande referenser från Sverige och övriga Europa.